Sista skruvarna för 2012

december 31, 2012 at 10:06 Andreas

Så, nu var byggåret 2012 nästan slut och jag avslutar detta med att montera ett galler på uteluftsröret som jag drog genom fasaden igår. Jag upptäckte igår att jag hade köpt ett galler som är avsett för utblås vilket inte är läget här. Således fick jag överleva utan galler en natt.

image

På tal om nätter så hade vi ju gäster denna natt också. Visserligen sov de “bara” 3 stycken (2 vuxna och ett barn) denna natt då ett av barnen sov hemma hos mormor och morfar men det sköna var att luften var frisk och skön på morgonen. Morgonen innan var ju luften rätt sunkig och det var rejält med imma på fönsterrutorna. Således var alltså inte fallet nu på morgonen vilket är enormt glädjande för mig. Jag har ju inte ens ställt in ventilationsaggregatet korrekt men redan nu är klimatet inomhus bättre. :)

UNDERBART är bara förnamnet på detta resultat!

Posted in: Ventilation | Fasad

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading