Förbereda el/data/tv

juli 16, 2012 at 11:01 Andreas

Sedan sist har fokus varit på att få upp rören som behövs för att gå igång el, tv och data på de två större rummen på övervåningen. Även reglerutrusning för värme ska ha rör och jag tror bestämt att jag är norra stockholms mesta förbrukare av elrör i olika dimensioner. Jag har i alla fall tömt Julas lager på lite grövre rör som behövs för att dra tv och nätverkskabel i…

imageimage

image

Stora rummet på framsidan (blivande TV-rum).

imageimage 

image

Stora rummet på baksidan (blivande sovrum). Från detta rum ska all tv och data gå ner till pannrummet för att där sammankopplas. På gund av detta ser det ut som en 8-filig motorväg av elrör som innehåller diverse kablar. Alla kablar som dras till vänster mot ventilationsrören ska ner och innehåller dessa, alla rör som sitter på den bortre väggen ska innehålla kablar som reglerar golvvärmen på övervåningen.

Posted in: TV-rum | Sovrum

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading