Inför golv i tvättstugan…

januari 3, 2012 at 10:07 Andreas

Ok, nu är det bråda dagar. Jag vill sätta igång och sätta klinker i tvättstugan och jag kan få hjälp från min farbror med detta om några dagar. Inför detta behövs gips på väggarna och ett våtrumsskikt på golvet.

image image

Ok, det är mycket skit som hamnar i verktygslådorna, men i det här fallet kom faktiskt en del av bråten till användning. Eftersom det snart ska kladdas med våtrumsskikt på golvet funkar det ju inte så bra om det ligger kablar där. Så, vips sitter de på väggarna istället. :)

image

Sådär, våtrumsduk i anslutningen golv-vägg c:a 10 cm upp på väggen borde göra tricket.

image

Efter det så drog jag på ett par lager med flytande tätskikt. Tanken är ju inte att tvättstugan ska vara ett fullvärdigt våtutrymme, därmed så kan vi nöja oss med att bara dra upp våtrummsspärren en liten bit på väggarna. Detta är en av fördelarna med att inte ha en golvbrunn i tvättstugan.

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading