Ventilerat var det här…

november 27, 2011 at 10:08 Andreas

Well, tanken var ju inte att jag skulle ha någon ventilation där i taket men nöden har ju ingen lag. För att kunna koppla ihop elrören som ligger ovan taket var jag tvungen att borra hål i taket. Med hjälp av bilder på bygget så kunde jag något sånär hitta var skarven var och trycka ihop den. Felet jag hade gjort första gången var att jag inte hade använt någon eltejp i skarven utan bara tryckt ihop rören i ett skarvrör. Upplevelsebaserad inlärning vet jag en som skulle kalla detta för…

IMG_0548

IMG_0550

Vi har i alla fall kommit så långt med golvet nu att vi kan börja sätta in delar av köket. Det ska bli en riktig lyx att ha en köksbänk med rinnande vatten. Det känns som om vi snart ansluter oss till resten av den civilicerade världen i och med denna del av huset.

 IMG_0552

Posted in: Nedervåning | Kök | golv

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading