Livets svåra val…

juni 22, 2011 at 1:08 Andreas

Detta blev min nya polare inför fasadrenoveringen. Det stod och vägde mellan denna och en motsvarande Ryobi eller att lägga till lite pengar och få en grön Bosch. Efter lite googlande föll valet på denna. När jag väl skulle betala visade det sig att den var 1000 kr billigare än vad jag hade trott. Tack och hej!

 IMG_0189

Efter lite användande kan jag konstatera att jag är mycket nöjd med den. Det enda negativa skulle kunna vara att lasern är i lite klenaste laget. När man är utomhus och solen skiner är den nästan omöjlig att se…

Posted in: Verktyg

Tags:

Pannrummet

juni 20, 2011 at 12:14 Andreas

Tanken är att pannan ska flyttas och att vi ska slänga på lite färg här så att det ser lite fräschare ut senare iaf. Det kommer ju inte vara matrum precis, men man ska gärna kunna förvara en låda utan att vara rädd att smutsen ska krypa in till innehållet.

IMG_5846

IMG_5844

Bakom pannan skymtar man den dörröppning som kommer vara senare.

Posted in:

Tags:

Trädgårdsarbete.

juni 10, 2011 at 10:24 Andreas

I väntan på att vi ska få klart med bygglov och dyligt för fasad samt omplanering av huset så sätter vi ingång med lite trädgårdsarbete. Bland annat så tar vi bort den stora enen som stod precis framför dörren och nyponbusken.

Nyponbusken var ett sant nöje att ta bort då jag var livrädd för att den skulle riva sönder mig eller framförallt Efraim. Sist men inte minst så rev vi bort de stora rabatterna som var på framsidan också. Dessa var så höga att fasaden på sina ställen låg mot jorden.

Posted in:

Tags: